Het Vechtstede College is een middelgrote school voor mavo, havo, vwo en tweetalig vwo in Weesp. Op minder dan 10 minuten lopen van het treinstation Weesp ligt onze scholengemeenschap te midden van gratis parkeermogelijkheden.

We krijgen vrijheid om te experimenteren en ons onderwijs naar eigen inzicht vorm te geven. Wij zijn goed georganiseerd en we kiezen ervoor onze klassen klein te houden, met uitstekende resultaten. Dat willen we graag zo houden, daarom zijn we op zoek naar jou.

Als docent op het Vechtstede College kun je goed lesgeven en benader je leerlingen positief. Je hebt ook affiniteit met digitale leermiddelen en bent bereid jezelf daar verder in te bekwamen.

Minstens zo belangrijk is je betrokkenheid bij de school als geheel. Of je nu kiest voor het coachen van beginnende docenten, aan de slag gaat met leerlingbegeleiding of meewerkt aan een cultuurproject: je werk eindigt niet met de laatste les van de dag.

Je staat open voor nieuwe ideeën en draagt die zelf ook aan. Je denkt enthousiast mee: zowel binnen je sectie (een samenwerkingsverband dat bij ons heel belangrijk is) als binnen de jaarlagen waarin je lesgeeft. Overal tref je warme collega’s, met wie je samenwerkt aan de vorming van leerlingen tot goede burgers en de verdere ontwikkeling van de school.

Het Vechtstede College is een erkende opleidingsschool. Jaarlijks leiden wij ongeveer 30 studenten op binnen de school. Wij vragen en verwachten dat alle collega’s met hun sectie daar een bijdrage aan leveren in de vorm van begeleiding.

Benieuwd welke vacatures er op dit moment zijn?Kijk op het  overzicht vacatures.  
Let op: selecteer bij “Alle scholen” eerst het Vechtstede College.

“Elk jaar zijn veel leerlingen en docenten betrokken bij onze culturele activiteiten, zoals het Vechtstede Theater, het Open Podium en VSC Cultureel.“

“Elk jaar zijn veel leerlingen en docenten betrokken bij onze culturele activiteiten, zoals het Vechtstede Theater, het Open Podium en VSC Cultureel.“

Meer weten?

Bekijk hier onze vacatures

Vechtstede College als opleidingsschool

Bekijk ons professioneel statuut