Vechtstede helpt! Van maandag 13 februari tot en met woensdag 15 februari gaan wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. De opbrengst van de actie gaat naar https://giro555.nl/. Leerlingen zullen zelf activiteiten bedenken (buiten de lessen) om geld in te zamelen. Vanuit school organiseren we twee activiteiten: ten eerste een hartjesactie. Leerlingen zullen hartjes stickers gaan verkopen via de QR-code. Mensen kunnen de hartjes kopen (en op hun deur/raam plakken) voor een bedrag van tenminste € 2,50 tot een hoger vrijwillig bedrag (Max €100,00).

Ten tweede toveren wij ons schoolplein van maandag tot en met woensdag om tot een echte autowasstraat!! Per lesuur is een onderbouwklas verantwoordelijk voor het wassen van de auto’s voor minimaal €5,00 per auto. De wasstraat is voor iedereen toegankelijk en open van 9.15 uur tot 15.30 uur. Spread the news!!

We hopen natuurlijk zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Iedere euro helpt!

Lief als u onze actie(s) steunt U kunt ook “gewoon” doneren via de QR-code